Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin’den akademik birimlere ziyaret

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin’den akademik birimlere ziyaret

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi akademik birimlerini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, öğretim üyeleriyle biraraya geldi ve akademik çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, Hukuk Fakültesindeydi

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, akademik birimlere yaptığı ziyaretler çerçevesinde, Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Arıcı’dan fakülte hakkında bilgi aldı. Ardından Rektör Tekin, öğretim üyeleriyle yaptığı toplantıda sosyal bilimler alanında Türkiye’de söz sahibi olmayı hedeflediklerini ifade etti. Tekin, toplantı sonunda öğretim üyelerinin sorularını yanıtladı.


 

Rektör Prof. Dr. Tekin’den Polatlı Yerleşkesine ziyaret

Rektör Tekin, Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi, Polatlı İlahiyat Fakültesi’ne giderek, akademik personel ile toplantı yaptı. Akademik çalışmalar ve fakültedeki faaliyetler hakkında bilgilendirilen Rektör Tekin, öğretim üyeleriyle fikir istişarelerinde bulundu.

Rektör Tekin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, üniversitemizin akademik birimlerine yaptığı ziyaretler kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeydi.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, ilk olarak İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü ziyaret ederek, akademik personel ile bir araya geldi. Rektör Tekin, daha sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ile Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu akademik personeli ile toplantı yaptı. Akademik çalışmalar hakkında bilgilendirilen Rektör Tekin, öğretim üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

 

Rektör Tekin, İletişim Fakültesi’nde

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, üniversitemizin akademik birimlere yaptığı ziyaretler kapsamında İletişim Fakültesi’ndeydi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin’e odasında, fakülte hakkında bilgiler verdi. Ardından Rektör Tekin, Fakülte Konferans Salonu’nda öğretim üyeleriyle toplantı yaptı. Öğretim üyeleriyle tanışan Rektör Tekin, fakültede gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin görüşlerini paylaştı. Öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Tekin, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

  

Rektör Tekin’in Edebiyat Fakültesi ziyareti

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, akademik birim ziyaretleri kapsamında Edebiyat Fakültesi’ne gitti.
Rektör Tekin, Mütercim ve Tercümanlık Bölümü, Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü ile Arkeoloji Bölümü yönetimi ve öğretim üyelerini ziyaret ederek, bir toplantı gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, akademik birimlere yaptığı ziyaretler çerçevesinde, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi, Felsefe, Sosyoloji, Psikoloji, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Rus Dili ve Edebiyatı ile Türk Halk Bilimi Bölümleri öğretim üyeleri ile de bir araya geldi.
Öğretim üyeleriyle tanışan Rektör Prof. Dr. Tekin, akademik çalışmalar hakkında bilgi alarak, fikir alışverişinde bulundu.

  
 

Gölbaşı Yerleşkesine Ziyaret

Rektör Tekin, Gölbaşı Kampüsü’nde Sanat ve Tasarım Fakültesi’ni, Turizm Fakültesi’ni ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ni ziyaret ederek fakülte yönetimi ve öğretim üyeleriyle toplantı yaptı.

Öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Tekin, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Rektör Prof. Dr. Yusuf Tekin, yanına gelen öğrencileri de kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

  

  

Rektör Tekin, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nda

Rektör Prof. Dr. Tekin, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nı ziyaret ederek, akademik personel ile toplantı yaptı. Rektör Tekin, akademik çalışmalar hakkında bilgi alarak, öğretim üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı öncesinde, konservatuvar öğrencileri, Rektör Tekin ve beraberindeki heyete müzik dinletisi sundu. Rektör Tekin, öğrencilere dinletiden ötürü teşekkür etti.

 

Yukarı