Tekin, TRT’den ödül alan öğrencileri kabul etti

Tekin, TRT’den ödül alan öğrencileri kabul etti

Bu yıl altıncısı düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışmasında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi radyosu “Radyo Genç İletişim” öğrencileri “Radyo Belgeseli” ve “Ev Hayat Dolu” kategorilerinde hazırladıkları eserlerle ödüle layık görüldüler. Radyo belgeseli dalında “Kültürlerin Armonisi: Sentez Müzik” isimli eserleriyle Göksu Kandemir ve Saffethan Balcı ikincilik ödülüne layık görüldüler.

Pandemi nedeniyle bu yıl ilk kez yarışmaya eklenen  “Ev Hayat Dolu” kategorisinde hazırladıkları “Evde Kal” isimli rap müzik klip çalışmasıyla Şahin Tarlabölen, Nazmiye Aksaya ve Mutlu Veziroğlu üçüncülük ödülünün sahibi oldular.

İstanbul’da seyircisiz olarak gerçekleştirilen ve TRT 2’den canlı olarak yayınlanan ödül töreninin ardından, AHBVÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf TEKİN, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir AVŞAR’ı, Radyo Genç İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Aylin ATİK SEYİDE ve dereceye giren öğrencileri kabul ederek tebrik etti.

 Yarışmadan iki ödülle dönen öğrencilerimiz, Rektör Prof. Dr. Yusuf TEKİN’e ve Dekanımız Prof. Dr. Zakir AVŞAR’a çiçek takdim ederek öğretmenler günlerini kutladı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri” yarışmasında İletişim Fakültesi radyosu “Radyo Genç İletişim” öğrencileri iki dalda ödüle layık görüldüler.

Yukarı